|

De spændende bryllupsfotos

Når vi laver bryllupsfotos, handler det om at skabe dynamiske og kreative billeder. Vi vil have brudeparret til at indgå i et samspil med fotografen.

Vi mener at de flotte bryllupsbilleder opstår når fotografen går inspireret til opgaven og brudeparret samtidigt har lyst til at blive fotograferet.

Bryllupsbilleder med glød

Bryllupsbilleder bør for en fotograf være noget man går til med samme engagement som når man i sit fotostudie fotograferer børn, gravide eller sågar flotte fotomodeller.

Bryllupsbilleder skal efter brylluppet vises frem til familien og vennerne. De skal lugte af kreativitet og personlighed. Billederne skal på en måde være både kunstneriske og samtidigt fortælle brudeparrets store dag i en kronologisk mini historie.

Fotografering ved bryllup

Dygtige og erfarne fotografer, ved at når man skal fotografere ved et bryllup, så kræver det stor planlægning af fotograferingen. Der skal tages hensyn til brudeparrets stramme tidsplan og de mange bryllupsgæster.

Fotograferingen skal iscenesættes således at de glider ind som en "normal" del af brylluppet og fotografen skal undgå at blive "center of attention". Det handler som bryllupsfotograf om at kunne arbejde som "fluen på væggen"


0 kommentarer:

Send en kommentar