Bryllupsfotografering - Bryllupsfotografen

|
Det er en selvfølge at i skal fotograferes på jeres bryllupsdag! Og bryllupsbillederne vil sammen med jeres vielsesringe, være det eneste bevis for en fantastisk dag, derfor skal jeres bryllupsbilleder være iorden. Herunder er en gennemgang af de ting, som I skal være opmærksom på i forbindelse med bryllupsfotografering.

FOTO-OPGAVERNE

Der er mange foto-opgaver på jeres bryllupsdag, og derfor kan det være en god ide, at sætte mere tid af til planlægning af dette. Nogle af de foto-opgaver der kan være på en bryllupsdag er:

Billeder i og ved kirken
Portrætter af brudeparret på en eller flere lokationer
Parbilleder af gæsterne og kongebilledet
Billeder til receptionen og kageskæringen
Billeder til festen indtil brudevalsen


Nogle vælger at hyre en fotograf til hele dagen, mens andre spørger venner og familie til at hjælpe med at forevige dagen. Om I vælger at hyre en professionel fotograf, eller at spørge venner og familie, så er det vigtigt at I vælger en bryllupsfotograf, som I har tillid til kan levere de billeder, som I ønsker. Dog skal man være opmærksom på at, den professionelle fotograf, kun har billederne for øjet, og deltager ikke i festen. Modsat den gæst man beder gøre det. Det kan betyde at nogle billeder forsvinder eller jo mere alkohol der kommer indenfor vesten, bliver uskarpe eller useriøse. Vil du være sikker på din største dag bliver foreviget, så hyr en prof.

BILLED-STILEN

Det er vigtigt at I overvejer hvilken stil I ønsker, at jeres bryllupsbilleder skal have, så I kan give dette videre til fotografen. Stilen på billederne er lig med valg af LOKATION. Lokation er alt afgørende for hvilket udtryk dine bryllupsbilleder ender med at få. Gør jer derfor store tanker herom.

Nogle eksempler på forskellige stile på bryllupsbilleder er:

Romantisk
Sjove
Klassiske og opstillede
Rå og skæve vinkler (fotojournalistiske)
"Old-fashioned"

Sørg derfor at mødes med jeres fotograf og få snakket om jeres ønsker. Kig eventuelt på nettet, der er gode eksempler, som I så kan vise til jeres bryllupsfotograf.


Billeder af festen og gæsterne

Der skal tages mange billeder i løbet af festen, da der både skal tages billeder af maden, gæster, tager, indslag, brudevals mm. Sørg derfor at vurdere om ikke en prof. fotograf er et klogt valg. Mange ting kan ende med at gå tabt og jeres bryllupsdag, ende med at forsvinde. Bryllupsbilleder i aften belysning er også svære at levere. Man skal have en del erfaring med blitz og brugen af svagt lys i et lokale med stearin lys etc. Den professionelle fotograf, kender alle disse faldgrupper og ved hvordan han skal håndtere dette.

0 kommentarer:

Send en kommentar